9 Şubat 2014 Pazar

Aplike Masa Örtüsü

Merhaba
Yaklaşık bir aydır sizlerden ve blogumdan ayrı  kaldım.Beni çok üzen, yıpratan günler geçirdim bu günlerde yorum yazan,telefon eden,evime gelen,mail yazan tüm blog dostlarıma tek,tek çok teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız,iyi ki yolum sizlerle kesişmiş.Dinlenmeye ihtiyacım vardı,bol,bol dinlendim ve şu günlerde çok mutluyum.Beş yıldır yurt dışında yaşayan ve sekiz aydır görmediğim oğlum geldi bol,bol hasret gideriyoruz,bana büyük moral oldu.Bu zaman zarfında her zamanki gibi hobilerimde en büyük tedavi aracım olmaya devam etti,hatta her zamankinden fazla üretim yaptığımı söyleyebilirim,sizlerle paylaşacağım bir sürü şey birikti zaman içinde hepsini paylaşmaya devam edeceğim.Bu gün paylaştığım kelebekli örtü aplike ve nakışı bir arada kullandığım  ufak bir masa örtüsü,mutfak yada balkon masası için düşünerek çalıştım.Kareli kumaşı çift taraflı tela ile yapıştırdıktan sonra işlemelerini yaptım.İşlemeleri sap işi,kenar bordürleri zincir işi çalıştım.Çok farklı el işleri yapıyorum ama galiba en çok nakışı seviyorum.Keyif aldığım çalışmalarımdan biri oldu inşallah aynı keyfi sizlerde alırsınız.

















 Bu çalışmamı da beni takip eden arkadaşlarım belki hatırlar.Yine çift taraflı yapışkan tela ile yapmıştım.Sağlam olması için tüm fincanların kenarını battaniye iğnesi  ile tamamladım ,uzun sürdü ama bir işi daha tamamlamanın rahatlığını yaşıyorum.Uzun zamandır yapmadığım hesap işi bir işe başladım en kısa sürede nasıl işlendiğini anlatarak paylaşmaya çalışacağım.





Sevgilerimle..

82 yorum:

  1. Hoşgeldiniz Mehtap Hanım. Sizi görmek ne güzel. Çalışmalarınız çok güzel olmuş devamını merakla takipteyim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum sevgili Juliette,bende tekrar burada olmaktan çok mutluyum.Arayı bu kadar açmadan paylaşım yapmaya çalışacağım.
      Sevgilerimle..

      Sil
  2. mehtapcim,,,sukur kavusturana
    iyi olduguna,,,oglucugunun yaninda olduguna,,,kendini iyi hissettigine
    vede islerinle vakit gecirdigine cok mutlu oldum
    harika paylastiklarin,,,seni opuyorum,,,hemde kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim arkadaşım,oğlum büyük moral kaynağı oldu bol,bol özlem gidermeye çalışıyorum bu arada yapabildiğim kadar hobilerimide ihmal etmiyorum:)))
      Bende çok öpüyorum...

      Sil
  3. Hoşgeldiniz,özlemişim gerçekten:) umarım daha iyi hissediyorsunuzdur. Uzun aradan sonra neler paylaşacağınızı görmek için sabırsızlanıyorum. Bu örtü canlı canlı renkleri ve güzel işiyle dediğiniz kadar keyif verici olmuş. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum sevgili cafemola,bende sizleri çok özledim aklım hep buralardaydı.Bu aralar nakış ve dikiş üzerinde yoğunlaştım ama ahşap çalışmalarıda yapıyorum inşallah en kısa zamanda paylaşırım.Sade şeyleri sevdiğim kadar canlı renkleride seviyorum ve sık,sık kullanmaya çalışıyorum,beğenmenize sevindim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  4. Sizi tekrar bloğunuzda bulmak beni çok mutlu etti. Çalışmak en güzel terapidir derler, ben bu sözü "elişi yapmak en güzel terapidir" olarak değiştiriyorum :) Oğlunuza kavuştuğunuza çok sevindim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende burada olmaktan çok mutluyum sevgili Ehil Keyif.Yapım gereği boşa geçen zaman beni üzer bu anlamda sözlerinize gönülden katılıyorum.Ayrıca dostluğunuz,arkadaşlığınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız.
      Sevgilerimle..

      Sil
  5. Masa örtünüzü her zamanki gibi çok beğendim. İlham kaynağımsınız Mehtap Hanım. Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim eğer bir parça faydam oluyorsa inanın bu beni çok mutlu eder.
      Sevgilerimle..

      Sil
  6. Hoşgeldiniz canım umarım gidip gelmeyeninden olsan sıkıntılarınız.
    ellerinize sağlık çok güzel olmuş örtüler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Hatice hanımcığım,hayatın kendisi zaten zor arada yaşadığımız kayıplar can yakıyor ama daha iyiyim.Örtüyü beğenmenize sevindim.Sevgilerimle..

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Seden.
      Sevgilerimle..

      Sil
  8. Ablacım nasılda özlemişim tekrardan el işlerinle ve musmutlu aramıza dönmene çok sevindim sen hep mutlu ol emi :)) Seni çok seviyorum ..
    Ayrıca dönüşün 1 aylık sessizliğin muhteşem olmuş ne kadar güzeller nasılda çeyiz kokuyorlar ben gördüm ve bunlar tam çeyizlik olmuş dedim el emeğine göz nuruna sağlık çok güzeller ...
    Kocaman öpüyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sizleri çok özledim Çiğdem'ciğim,hep birlikte mutlu günler geçiririz inşallah.Bende seni çok seviyorum ve her gün anıyorum gönderdiğin şeyleri kullanırken hep aklımdasın yeterince teşekkür edemedim.
      Tahminin doğru bunları kızım için yaptım iyi günlerde kullanır inşallah.
      En içten sevgilerimle çok öpüyorum...

      Sil
  9. Ellerine sağlık Mehtap ablacığım, yine çok güzel işler. Kendini daha iyi hissetmene çok sevindim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esra'cığım Allaha şükürler olsun daha iyiyim.Bende senin neler yaptığını çok merak ediyorum hemen ziyaretine geleceğim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  10. Ne olduğunun tam bilemesemde geçmiş olsun Mehtap abla diyorum Allah betereinden korusun..İki örtüde çok şık olmuş,bende el nakışını ve el nakışının kumaşta duruşunu seviyorum..Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halamı kaybettim Bağnucuğum bu beni çok üzdü çünkü hiç aile büyüğümüz kalmadı bu çok acı.Örtüleri beğenmene sevindim seninde nakışı sevdiğini biliyorum ve yaptıklarını merak ediyorum.
      Sevgilerimle..

      Sil
  11. Hoşgeldin Mehtapcığım, çok özlemiştik seni. Moralinin düzelmesine, oğluna kavuşmana çok sevindim. İşlemeler her zamanki gibi şahane olmuş, ellerine sağlık. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum Füsun'cuğum bende sizleri çok özledim inşallah bir daha bu kadar uzun ara vermemi gerektiren şeyler yaşamam.İşlemeleri beğenmene sevindim çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  12. Lovely table cloths, are truly beautiful:) Güzel masa örtüsü, gerçekten güzel:)
    Senin için güzel bir gün!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Tuta,tüm güzellikler hepimiz için olsun.Sevgiler..

      Sil
  13. Sevgili Mehtap hanımcığım umarım her şey yoluna girmiştir. Sizi yıpratan ,üzen şey her neyse çıksın gitsin hayatınızdan bir daha da gelmesin!
    Bu aralar ben de dikişe ve ne tesadüf ki aplikeye takmış durumdayım:) Eskisi kadar sık paylaşım yapamıyorum biraz dinlenmek lazım bazen öyle gerekiyor...
    Ellerinize sağlık,her zamanki gibi zarif,zevkli ve şık bir çalışma çıkmış ellerinizden. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Oğluşun gözlerinden sizin de güzel yanaklarınızdan öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halamı kaybettim arkadaşım,bu kayıpla hiç aile büyüğümüz kalmadı bu beni çok üzdü ve etkiledi yinede Allah gençlerimizi korusun..
      Bu aralar bende sizin gibiyim dikiş,nakış daha rahatlatıcı geldi,uzun zamandır yapmadım ve çok sevdiğim hesap işine başladım,diğer işler gibi kısa sürede bitmeyen işler bunlar ama arada değişiklik yapmak iyi geliyor.
      Sizi yeterince yoran işlerinizin olduğunu biliyorum,kendinizi çok yormayın.
      Yorumu oğluma okudum o da sizin ellerinizden öpüyor..
      Bende çok öperim..

      Sil
  14. Mehtap Hanım;
    Yine döktürmüşsünüz. Çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Elvan'cığım,seni gördüğüme sevindim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  15. Merhaba,Mehtapcım yine çok özel bir çalışma olmuş emeğine sağlık. Konuyu bilmiyorum ama üzme tatlı canını hayat kısa ,kendine iyi bak ,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nuraycığım beğenmene sevindim.Halamı kaybettik arkadaşım son zamanlarda yaşadığımız kayıplar beni biraz yıprattı.
      Sevgilerimle..

      Sil
  16. Merhaba öncelikle hoşgeldiniz ve gözünüz aydın :) İki pırıl pırıl takımla gelmişsiniz çok güzeller Mehtap hanım, aralarında tercih bile yapamıyor insan, ellerinize sağlık, sevgimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Gülay hoşbuldum aranızda olmaktan çok mutluyum ayrıca dostluğunuz,arkadaşlığınız içinde çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  17. Hoşgeldiniz, umarım bu dinlenme size çok iyi gelmiştir. Evladınıza kavuşmak zaten bütün derdi tasayı atmıştır üstünüzden :) Örtü çok güzel olmuş, sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum Hülya hanımcığım aranızda olmaktan çok mutluyum.Gurbet zor bir şey hele evladınız gurbetteyse dahada zor ama şu anda yanımda bol,bol hasret gideriyoruz.
      Sevgilerimle..

      Sil
  18. Sizi yeniden buralarda görmek ne güzel. Zorlu günleri atlatmış olmanız beni de çok mutlu etti.
    Yine çok güzel şeyler üretmişsiniz. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Keçeli İşler bende burada olmaktan çok mutluyum hepinizi çok özlemişim.En kısa zamanda hepinizi ziyaret edeceğim kimbilir ne güzel şeyler üretmişsinizdir.
      Sevgilerimle..

      Sil
  19. Mehtap Ablaaa :)) Hoşgeldin, sefalar getirdin. Bundan gayrı keyfin hep yerinde olsun ve sen hiç ara verme bloğa, sık sık yaz, paylaş yaptıklarını :)
    Ben o kelebekleri canlı canlı görmüştüm ki zaten, hayran kalmıştım, yakından görmek çok daha güzel, bu bakımdan ayrıcalıklıyım ;) Ellerine sağlık, nasıl pırıl pırıl, özenli, misler gibi yaptığın her şey ve ne çok emek barındırıyor üstlerinde, tebrikler bir kez daha :)
    Fincanların çoook şeker, çok güzel bir örtü bu, böyle aplikeli işleri çok seviyorum, senden farklı olarak benimki keçe üstüne ama inşallah ilerde böyle kumaşa yapmayı da becerebilirim :)
    Velhasıl sen hep burda ol Mehtap Abla, hep yanıbaşımda :)
    Öperim çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum Esenciğim:)))Allaha şükür daha iyiyim oğlum büyük moral oldu başka güzel gelişmelerde var sana sonra anlatırım:)))Sana hep söylediğim gibi hala istediğim kalitedede resim çekemiyorum dediğin gibi yakından daha güzeller.Sen keçede çok büyük yol katettin bundan sonrası kolay.İnşallah bir gün bir araya yine gelebilirsek nasıl yapıldığını gösteririm o zaman ne kadar kolay olduğunu anlayacaksın zaman alan kenarlarını yapmak.Aslında yapılmasada olur ama ben işi garantiye almak için yapıyorum.
      Sende hep yanımda ol Esenciğim ,seni seviyorum...

      Sil
  20. Moralinizin düzelmesine çok sevindim özlemiştik sizi , gözünüz aydın bakın oğlunuz gelmiş o acılarınızı unutturur inşallah, yine harika işler çıkarmışsınız fincanlı olana özellikle bayıldım...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sizleri çok özledim Rüveyda hanım,oğlumun yanımda olması en güzel moral kaynağı onu çok özlüyorum..Örtüleri beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim.Sevgilerimle..

      Sil
  21. Mehtap, ince zevk, tertemiz işçilik...Ortaya güzel bir iş çıkmış:) Ellerine ve emeklerine sağlık. Lütfen kaybolma:)) Gözler arıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün hanımcığım,bir moral kaynağımda sizlersiniz iiyiki varsınız.İnşallah bundan sonra daha güzel haberler ve paylaşımlarla bir arada oluruz.
      Sevgilerimle..

      Sil
  22. Hoşgeldiniz mehtap hanım inanın gözlerim sizi aradı.Ne yazık ki zaman zaman kötü dönemlerimiz oluyor ama bir şekilde atlatmak gerekiyor.Hem kendimiz hemde bizi sevenler için...
    Her zaman olduğu gibi yaptıklarınız harika olmuş ellerinize sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum arkadaşım bende sizleri çok özledim,geçti diyemem ama alışmaya çalışıyorum inşallah bundan sonra güzel haberler ve paylaşımlarla bir arada oluruz.Sevgilerimle..

      Sil
  23. Mehtapçım
    Dönüşün muhteşem oldu. İyi ki geldin. Gözümüz gönlümüz açıldı yine.
    Oğluna da kavuşmuşsun, hasret gidermişsinizdir bol bol.
    Kendine dikkat et, seni seviyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Emelciğim ne kadar zarifsin sizler gibi arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum iyiki varsınız.Bende sizleri seviyorum...

      Sil
  24. Hoşgeldin, çok özlemiştik seni..Öyle sevindim ki sesini duyduğuma, iyi ki geldin, hoşgeldin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum Elifciğim ne kadar şanslıyım sizler ne güzel arkadaşlarsınız,bir ara kendimi çok yalnız hissetmiştim öyle olmadığını bana çok güzel anlattınız iyiki varsınız.Sevgilerimle..

      Sil
  25. hoşgeldiniz sizi tekrar blogunuzda bulmak mutlu olduğunuzu görmek çok güzel yeni işlerinizde harika her zamanki gibi çok zevkli çalışmışsınız ellerinize sağlık selamlar....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum sevgili Ahşap zamanı bende sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum iyiki varsınız.Örtüleri beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim.Sevgilerimle..

      Sil
  26. Mehtap Hanım, maalesef hayatta sevinçler olduğu gibi acılar da var. Başınız sağ olsun, Allah sizlere uzun ömürler versin. Diğer taraftan oğlunuza kavuşmuşsunuz, gözünüz aydın.
    Aplikeli örtü çok şık olmuş, ellerinize sağlık.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim arkadaşım,evet hayat böyle bir şey acılar bir nebze olsun diniyor ama özlem hiç bitmiyor.Yinede bu günkü günümüze şükürler olsun.Örtüleri beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim.Sevgilerimle..

      Sil
  27. Merhaba Mehtap Hanım, ben de bloglara bir süredir ara verenlerdenim aslında o yüzden bir girip çıktım çoğu kez. Oğlunuzun yurt dışında olduğunu bilmiyordum. Güzel bir kavuşma olduğunu tahmin etmek zor değil ne mutlu. Bu güzel yayına gelecek olursam, beni şaşırtmadı bu güzellikler her zaman olduğu gibi hayranlık uyandıcı ve harika seçilmiş renkler, ayrıca yaptığınız işlerin tekniklerini de anlatmanız büyük incelik. Elinize sağlık, selam ve sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Handan hanımcığım,blog yazmak emek ve zaman istiyor bazen ara vermek zorunda kalabiliyoruz.Oğlum beş senedir yurt dışında eğitim için gitmişti kolay,kolay döneceğede benzemiyor onu çok özlüyoruz ama bundan sonrası onun için nasıl hayırlı olursa öyle yapacak.Örtüleri beğenmenize çok sevindim,elimden geldiğince nasıl yapıldığını anlatmaya çalışıyorum yapmak isteyenlere inşallah bir faydam oluyordur..
      Sevgilerimle..

      Sil
  28. Öncelikle hoşgeldiniz ve geçmiş olsun,hayat acı tatlı ilerliyor uamarım bundan sonra canınız sıkılmaz...Oğlunuz gelmesi iyi olmuş,gözünüz aydın...Blogunuza bayıldım el işleri muhteşem...beni izlemeye almışsınız gördüm geldim bende izlemeye aldım sizi iyiki gelmişim çok mutlu ayrılıyorum blogunuzdan ve bana iyi bir dost enerjisi verdiniz,bundan sonra sık sık görüşmek üzere,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Tülin hanım ne iyi ettinizde geldiniz,üye olduğum sitelere genelde yorum yazarım sizede yazacaktım ama misafirim gelince kaldı.Blogumu beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim,her zaman beklerim.Sizde çok güzel enerji bırakmışsınız,güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.
      Sevgiler..

      Sil
  29. hoş geldiniz, iyi ki geldiniz. yaşadığınız bu zorlu süreçte oğlunuz da iyi ki gelmiş. gözünüz aydın olsun. el işleriniz her zamanki gibi pek söylenecek bir şey yok. harikalar harikalar ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum sevgili öce,oğlum büyük moral oldu özlem gidermeye çalışıyoruz.
      Örtüleri beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  30. Yaaa... blogları sık sık dolaşamayınca geç kalıyorum işte böyle :(
    Güzellikleri benden önce keşfediyorlar :((
    En iyisi ben sesli mesaja geçeyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sesli mesaj çok keyifliydi teşekkürler arkadaşım:)))

      Sil
  31. Mehtap Hanım hoş geldiniz lütfen uzun süreli aralar vermeyelim.Yaptığınız güzelliklerden bizi mahrum etmeyin.Halanız için Başsağlığı dilerim.Nurlar içinde yatsın.Oğlunuzun gelişi içinde gözünüz aydın olsun darısı da başıma olsun benim oğlumda 2 ay önce Amerika' ya gitti hasret çok zor.Ama evlatlarımızın geleceği için katlanıyoruz.Masa örtüsü muhteşem...Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum İlknur hanımcığım inşallah daha sık yayın yapacağım ayrıca sizi gördüğüme çok sevindim.Hasret,özlem çok zor ama sağlıkları yerinde olsun seslerini duyalım yeter onlarda kendilerine iyi bir gelecek kurmak için uğraşıyorlar yolları hep açık olsun.
      Örtüyü beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  32. Hoşgeldiniz, bazı yıllar kayıp yılları olur, geçilmez önüne...Gençlerinize ve sizesağlık, şans,
    Bundan böyle sevinçleriniz çok olsun dilerim.
    Sevgilerimle
    e.t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum sevgili e.t.
      2013 benim kayıp yılım oldu, dediğiniz gibi maalesef önüne geçemedik Allah geride kalanlarımıza sağlıklı uzun ömürler verir inşallah.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  33. hoş geldiniz.mehtap hanım...başınız sağ olsun.her şey bizim için allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin..oğluşunada kavuşmuşunuz.gözünüz aydın.ben elişi olarak bir örgü yapabiliyorum.dikiş nakış falan bilmem..ama sizin yaptıklarınıza bakarım.hepsi bir birinden güzel ellerine emeğine sağlık bayılıyorum hepsi harika sevgilerimle emel....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum Emel hanımcığım,Amin inşallah geride kalanlarımız sağlıklı uzun ömürler geçirir.Sayılı gün çabuk geçiyor ama şu anda yanımızda olduğu için çok mutluyum.Önemli olan bir şeyler yapmak bu gün örgü bakarsınız yarın nakışa başlamışsınız.Örtüleri beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim.Sevgilerimle..

      Sil
  34. tertemiz bir işçilik ve harika bir çalışma, seyretmeye doyamıyor insan, emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.Sevgilerimle..

      Sil
  35. seni buralarda görmek ne güzel, hoşgeldin mehtap'çım.
    mutlu, keyifli olmana çok sevindim. dilerim her anın böyle geçer.
    gelirken güzellikleri de beraberinde getirmişsin, eline, emeğine sağlık.
    kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum Nagehancığım,Allaha şükür daha iyiyim hep birlikte güzel günlerimiz olur inşallah.Örtüleri beğenmene sevindim çok teşekkür ederim.
      En içten sevgilerimle..

      Sil
  36. Mehtapcığım hoş geldin canım seni ve güzel el işlerini yeniden görmek ne kadar güzel bu güzel duyguyu anlatmama imkan yok.Bloğun her zaman içimi ruhumu açıyor gelip sık sık yapıp paylaştıklarını seyretmek harika bir duygu canımm çok sevindim seni aramızda tekrar görünce sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum güzel arkadaşım,bende aranızda olmaktan çok mutluyum hepinizi çok özlemiştim.Bende yorumlarınızı okuduğumda çok mutlu oluyorum,moral buluyorum iyiki varsınız.
      Kucak dolusu sevgilerimle..

      Sil
  37. ellerine sağlık çok güzel çok harika sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esracığım beğenmene sevindim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  38. Kötü günler eminim oğlunun gelmesi ile geçmiştir.bazen hepimizin dinlenmeye ara verme ye ihtiyaci oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allaha şükürler olsun daha iyiyim sevgili Özgür Tatlar oğlum büyük moral oldu.Bu arada blogumu ve sizleri çok özledim inşallah bir daha bu kadar ayrı kalmam.
      Sevgilerimle..

      Sil
  39. Mehtabım her şeyden önce başınız sağolsun, Allah başka acılar göstermesin. Büyüklerimizi birer birer kaybediyoruz maalesef :(
    Oğlunun gelmesine çok sevindim gerçekten büyük moral olmuştur. Gözünüz aydın.
    Biliyorsun senin yaptığın her işi çok keyifle izliyorum. Hepsi öyle güzel ve özenli ki ellerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Aslıcığım,ailemizin kalan son büyüğü halamdı her şey çok üst üste geldi Allah başka acilar göstermez inşallah:(((
      Evet oğlum beni sevindirdi sayılı gün çabuk geçiyor hafta sonu kısmetse yolcu edeceğim.
      Örtüleri beğenmene sevindim teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  40. mehtabım gözünaydın olsun.çok sevindim.sana ilaç gibi gelmiştir.daha iyi olmanada ayrıca çok sevindim.bundan sonra her şey daha güzel olacak inşallah.
    masa örtülerine hayran kaldım.çalışmaların o kadar yaratıcı keyifli ve şık oluyorlarki dibim düşmeden bakamıyorum.haikasın.ve o nasıl bir işçilik! bravo diyorum cidden.çok öpüyor ve sevgilerimi gönderiyorum.hem mutlu ve sağlıklı ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Dolunaycığım gerçekten ilaç gibi geldi.Hayat böyle bir şey acısıyla,tatlısıyla geçip gidiyor.
      Güzel övgülerin için ne yazacağımı bilemedim çok,çok teşekkürler yorumlarını okumak büyük keyif.
      Hep birlikte güzel günler geçirelim inşallah.
      Sevgilerimle..

      Sil
  41. Harikasın sadece hayranlıkla bakınıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Öznur sizlerde harikasınız.
      Sevgilerimle..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...