12 Ocak 2014 Pazar

Kapı Önü Gazeteliği

Merhaba
Bu gün blogum iki yaşını bitirip üçüncü yaşına girdi.Bu gün için farklı bir yazı yazmayı planlarken  dokuz ay önce kaybettiğim annemin acısı içime çöreklenmişken ve bu kaybı kabullenememişken bir aile büyüğümü  küçük halamı kaybettik.Annemi kaybettikten sonra ailem ve kendim için dik durmaya  çabalarken bu kayıp benim tüm çabalarımı yerle bir etti.Kendimi çok yorgun,tükenmiş hissediyorum .Bu yüzden kendimi toparlayabilmek için bir süre buralarda olamayacağım,beni anlayabileceğinizi biliyorum.Sayfanın boş kalmaması için yazın yaptığım bir çalışmamı paylaşmak istedim.Benim ahşap boyamaya gönül vermeme sebep olan hayranlıkla takip ettiğim sevgili Ece Aymer'in  Facebook'ta paylaştığı bu kapı önü gazeteliğini ben bir iki ufak değişiklik yaparak çalıştım.Umarım beğenirsiniz..
 









Sevgilerimle..

65 yorum:

  1. Mehtap Hanım başınız sağolsun Mekanları cennet olsun inşaallah.sizi buralarda görememe fikri beni üzdü gerçekten neyse ki modası geçmeyen eski çalışmalarınız var döndürüp döndürüp okuruz.Paylaştığınız obje harika olmuş şu üzerindeki minik objeleri çok sevdim.Ellerinize sağlık sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Başın sağolsun, Allahtan sabır diliyorum, hem anneciğin hemde halan için :( Bir süre buralarda olmama fikrine üzüldüm, çünkü benim için blogumun, hobilerimin ve paylaşımlarımın, üzüntülerimizden bir nebze olsun kaçma ya da unutma yeri olduğuna inanıyorum. Umarım bu ayrılık çok uzun sürmez, zevkle takip ettiğim bloglardan birini her zaman burada görmeyi çok isterim, kocaman öpüyorum, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  3. başınız sağolsun Mehtap Hanım,Allah sabır versin...Ben de olsam herhalde aynı şeyi yapardım herhalde ama onların anılarını en güzel şekilde yaşatmak lazım kalbimizde sizin sağlığınızda çok önemli...ama biliyorum ki bunları boşuna söylüyorum , kendinize iyi bakın...
    gazetelik harika devamının gelmesi dileğiyle kendinize iyi bakın...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. öncelikle başınız sağolsun, kaybettiklerinize Allah'tan rahmet size sabır ve dayanma gücü diliyorum. biraz zamana ihtiyacınız olduğu kesin ama bizi fazla meraklandırmayın. en kısa sürede toparlanıp dönmeniz dileğiyle...

    YanıtlaSil
  5. başın sağolsun biliyosun ben de 4 ay önce kaybettim anneciğimi üstelik bir buçuk ay içinde kanser teşhisi konuldu ve vefat etti.inan toparlanmak çok zor her an arıyorum Allah sabrını veriyor ama inşalllah kısa sürede aramızda olursun sen de toparlanmış olarak...sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Bazen kenara çekilip, şöyle bir soluklanıp daha güçlü döner insan savaş meydanına..Git, nefesini al gel, diye bir şarkı var ya, onun gibi, güçlenerek dönüşünü bekleyeceğiz, kendine iyi bak, tekrar görüşene kadar sabır diliyorum, çook öpüyorum.

    YanıtlaSil
  7. Mehtap ablacım başın sağolsun nekanları cennet olsun inşallah ..Senin kendine iyi bakman ve çocuklarına destek olman lazım bizide kendinden mahrum etme olurmu ...
    Ayrıca bu gazeteliğk şahane olmuş bayıldım ellerine sağlık gerçektende üstündeki objeler bambaşka bir hava katmış ...

    YanıtlaSil
  8. Size sonsuz sabır diliyorum Mehtap Hanım. Tüm kayıplar üzücü ve yeri doldurulamaz hele ki annelerimiz, yaşımız kaç olursa olsun yıllar geçtikçe daha da acıtıyor yoklukları. Ama sizden ricam bizde anneyiz ve yavrularımızı bu anlamda üzmeye hakkımız yok, lütfen kendinize iyi bakın. Hiç birimizin doğanın kanunlarına karşı çıkma şansı yok! Sevgimle...

    YanıtlaSil
  9. çok güzel olmuş. mavinin üzerine kırmızı kalpler çok yakışmış. tüm kayıplarınız için de allah sabır versin, sizlere uzun ömür versin.

    YanıtlaSil
  10. Başınız sağolsun Mehtap Hanım yaptıklarınız yine çok güzeller sizi görmeyecek olmak çok üzücü ama sizin iyi olmanız en önemlisi. İnşallah en kısa sürede sizi buralarda görürüz.

    YanıtlaSil
  11. Başınız sağolsun Mehtap hanım.Mekanları cennet olsun.Ateş düştüğü yeri yakıyor.Sizi özleyeceğim, kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
  12. Başınız sağ olsun. Bu durumu çok iyi anlıyorum ne yazık ki. Biz de bu eylülde eşimin 9 yaşındaki kardeşini kaybettik. İnsana koyuyor.. Zamanla acı bitmiyor bitmesine ama Rabbim ne büyük ki unutma gibi bir nimet vermiş bizlere. Anlık unutmalar bile acının hafiflemesine yetiyor. Allah'ım hem annenizin hem halanızın mekanını cennet etsin inşallah.
    İnna lillahi ve inne ileyhi raciun..

    YanıtlaSil
  13. Başınız sağ olsun, Mehtap hanım. Kayıplar, insanı gerçekten çok sarsıyor. Bunun en acı örneğini küçük kızıma hamileyken yaşadım.canım babamı kaybettim. Sizi çok iyi anlıyorum.
    Rabbim evlatlarınıza ve size sağlıklı, uzun ömürler versin ...

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Mehtap;Gerçekden çok üzgünüm.Bazen acılar üstüste gelebiliyor.Sana sabırlar diliyorum.Kaybettiklerin nur içinde yatsın.Kandilin mübarek olsun.Paylaşımın için teşekkürler.Bence çok güzel bir çalışma.Selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. Mehtapcim basin sagolsun iki kere :( kapi gazeteligin cok guzel olmus eline saglik

    YanıtlaSil
  16. Başınız sağolsun Mehtapcım :( Acılar kolay atlatılmıyor, zaman her şeye ilaç olacaktır inşallah. Kendine iyi bak canım.

    YanıtlaSil
  17. Başınız sağolsun........

    YanıtlaSil
  18. Allah sabır versin başımız sağolsun..

    YanıtlaSil
  19. Mehtap hanım başınız sağolsun.Sizi büyük bir zevk le takip ediyordum .En kısa zamanda toparlanıp aramıza dönmeniz dilerim .Gazetelik çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  20. Mehtap Hanım çok üzüldüm. Kayıplar çok yaralıyor, eksiltiyor insanı. hep bir yanın boş, bir yanın yarım kalıyor hayatta. Daha az keyif veriyor yaşanan güzel anlar. Ama her şeye rağmen hayat tüm hızıyla devam ediyor. İnzivaya çekilmek, kendinle başbaşa kalmak iyi geliyor bu dönemlerde. çok uzun sürmediği takdirde. Çünkü acıları da mutluluklar gibi doyasıya yaşamak gerekiyor.
    Huzur içinde uyusun sevdikleriniz. Sabırlar diliyorum. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  21. Başınız sağolsun Sevgili Mehtap. Gazetelik çok hoş.

    YanıtlaSil
  22. Başınız sağolsun mehtap hanım.Ne yazık ki durum ölüm olunca elden hiç bir şey gelmiyor.Her ne kadar sizi özliycek olsak da umarım en kısa sürede kendinizi toparlayabilirsiniz.Zaman herşeyin ilacı.Her zaman olduğu gibi objeniz de harika olmuş .Sevgiler...

    YanıtlaSil
  23. Başınız sağolsun. Umarım en kısa zamanda bizim aramıza dönersiniz...

    YanıtlaSil
  24. Başınız sağolsun.. Aile büyüklerimizi kaybetmek geçirilmesi çok zor bir dönem... kendinizi toparlama yolculuğunu umarım istediğiniz gibi tamamlar ve tekrar aramıza çabuk dönersiniz... sevgiler

    YanıtlaSil
  25. Başınız sağolsun. Allah sabır ve dayanma gücü versin size. Zaman umarım herşeyin ilacı olur. Çalışmanızı çok beğendim. Çok güzel olmuş. Yine de kendinize çok iyi bakın. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  26. Başınız sağolsun. Allah tüm geçmişlerinize rahmet eylesin, sizlere de sabırlar versin. En kısa zamanda kendinizi daha iyi hissetmenizi gönülden diliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  27. Mübarek Mevlit Kandili gecenizi kutlar, dualarınızın kabul olmasını dilerim. Sevgilerimle…başınız sağ olsun diyorum, mekanları cennet olsun...

    YanıtlaSil
  28. BAŞINIZ SAĞOLSUN ALLAH SABRINI VERSİN...MEVLİD KANDİLİNİN HÜRMETİNE RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN...PEYGAMBERİMİZİN ŞAFEATINA NAİL EYLESİN...ELLERİNİZE SAĞLIK YİNE HARİKA OLMUŞLAR

    YanıtlaSil
  29. Cok basiniz sagolsun, gercekten cok uzuldum ne diyecegimi bilemedim. Allah size ve ailenize sabir versin. Anne kaybi bence yasanabilecek en buyuk kayiplarin basinda geliyor. Ne diyecegimi bilemiyorum. Blogu bosverin kendinizi dinleyin sizi mutlu eden seylere odaklanin lutfe. Biz dondugunuzde burda olucaz.
    Size cok cok mutluluk ve sabir diliyorum

    YanıtlaSil
  30. Başınız sagolsun Rabbim rahmetıyle muamele etsın gercek alemde cennetınde kavustursun ınsallah dualrınızla onlara destek olabılırsınız rabbım sabrı cemıl versın. çalısmanız harıka olmus bayıdım bayıldım bızı kendınızden mahrum etmeyın sevgılerle.

    YanıtlaSil
  31. :((( sabırlar diliyorum:(
    şöyle yapsaydık filan diyemeyeceğimiz tek durum. Gerçek evlerine tüm uğurladıklarımız nurlar içinde olsunlar.

    YanıtlaSil
  32. Merhabalar.Bloğunuzu dolaştım biraz ve bayıldım.Nekadar güzel şeyler çıkartmışsınız öyle.Hel o ahşap boyamalar harika olmuş.Ellerinize sağlık.Hemen izleyiciniz oldum.Ben de bloğuma beklerim.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  33. Başın sağolsun Mehtapcığım, çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Sen kendine çok iyi bak, umarım kısa sürede toparlarsın. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  34. Mehtap Hanım, başınız sağ olsun. Acınızı tüm kalbimle paylaşıyorum. Sizi anlıyorum desem bilmem haddimi aşmış olur muyum, henüz annesi -Allah uzun ömürler versin- yaşayan birisi olarak? Geçtiğimiz yıllarda çok değer verdiğim ve hayatımda önemli bir yeri olan bir yakınımı kaybettiğimde uzun süre etkisinden kurtulamadım ve hayatımda ilk defa Prosac isimli ilacı kullanmaya o dönem başladım. 2011 yılının Kasım sonuydu. Girdiğim ağır depresyondan yeni yeni kurtuluyorum sayılır. Bana faydası olan bir kitabı size önermek istiyorum: "Ölümün Ötesi" Dolores Cannon - Akaşa Yayınları. Tabii yaptığım elişlerinin katkısı en değerli katkı, bunu da söylemeliyim. Sizi buralarda göremeyecek olmak benim için büyük bir eksiklik olacak. Her yoruma ayrı ayrı, üzerinde düşünerek verdiğiniz cevaplar, size yorum yapan herkese hepimize hiç atlamayarak iadei ziyaret etmeniz, yaptığınız işlerin güzelliği ve zerafeti sizi bizlerin gözünde bambaşka bir yere koydu. Ben sizi özleyeceğim... Sevgiler!

    YanıtlaSil
  35. Başınız sağ olsun. Allah sabır versin...

    YanıtlaSil
  36. Allah sabırlar versin ablacım ...

    YanıtlaSil
  37. Allah sabır ve dayanma gücü versin size. Başınız sağ olsun. Zaman umarım her şeyin ilacı olur. Biz buralardayız. Kendinizi ne zaman iyi hissederseniz geri gelin... ama mutlaka gelin.

    YanıtlaSil
  38. başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin

    YanıtlaSil
  39. Öncelikle başın sağ olsun sevgili Mehtap. Ne yazık ki; bu tatsız ve asla yaşamak istemediğimiz acı kayıpları, zamanı geldiğinde yaşamak durumunda kalıyoruz. " Allah acısını unutturmasın" derler büyüklerimiz. Acı kaybının son olmasını dilerim. Kendine iyi bak. Yazılarını takip etmekten son derece mutluyum. Çabuk aramıza dönmeni ,ve Tanrının başka acı göstermemesini dilerim.

    YanıtlaSil
  40. mehtapcığım....başınız sağolsun allah cennet kavuştursun...

    YanıtlaSil
  41. Mehtap Hanım Allah rahmet eylesin bu hayattaki en büyük acıdır sevdiklerini kaybetmek. Güzel yüreğinize sabırlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  42. Başınız sağolsun, mekanları cennet olsun... Sizi ve paylaşımlarınızı özleyeceğiz buralarda. En kısa zamanda dönmeniz dileğiyle...

    YanıtlaSil
  43. mehtap'çım başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ömür ve sabır versin.
    hayat böyle birşey işte... neler yapmayı umarken, nelerle karşılaşıyorsun.
    çabucak toparlanıp, arayı fazla uzatmadan buralarda olacağın düşüncesiyle sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...

    YanıtlaSil
  44. Mehtap'cığım, çok üzüldüm canım.
    Başınız sağ olsun...
    Allah sabırlar versin...

    YanıtlaSil
  45. Mehtapcım başın sağolsun, çok üzüldüm şimdi okudum😞 hayat hepimizi bir yerden bir yere savuruyor bazen, git kafanı dağıt, yine gel! Bizide habersiz bırakma😔anneciğinede halacığınada Allahtan rahmet diliyorum.

    YanıtlaSil
  46. Basiniz sagolsun, sabirlar diliyorum.
    Gazetelik cok $ik olmus, bende Ece Aymer'i ilgiyle takip edip bazi calismalarini uygulamaya calisiyorum.. Ilgilenirseniz,
    http://myblog-ayf.blogspot.com/2013/09/ahsap-boyamalar-hand-painted.html
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  47. Mehtapcığım Rabbimden yitirdiğimiz sevdiklerinize annene yakınlarına tüm kaybettiklerimize yüce Rabbi'm rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.Canım yıllar yıllar oldu ama hala annemin,babamın hasretleri ilk gün gibi yakıyor ciğerimi ne yaparsın ki yapacak hiç bir şey yok.Rabbim'den sabırlar diliyorum sana.Fazla uzatma arayı iyice dinlenip geleceğin günü bekleyeceğiz canımmm.Bloğunun da yeni yaşı kutlu olsun sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  48. Sizi anliyor ve acinizi yasayip asla sonmese de kullendirmenizi diliyorum. Allah geride kalanlara uzun omurler versin. Sizi bekleyecegiz.sabirlar diliyorum

    YanıtlaSil
  49. Başınız sağolsun çok üzüldüm insanın sevdiklerini kaybetmesi içinde doldurulamayacak sızı ve acı bırakıyor Allah sabır versin nurlar içinde yatsınlar ....

    YanıtlaSil
  50. Sevgili arkadaşlar,iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı,ayrı çok teşekkür ederim.İçinde bulunduğum dönemi atlatmaya çalışıyorum.İnşallah en kısa zamanda aranızda olmayı umuyorum.
    Görüşebilmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
  51. Mehtap Hanım, çok üzüldüm, başınız sağ olsun. Sevdiklerimizi kaybetmek, kendimizi onlardan mahrum hissetmek, onları özlemek kolay değil. Ama biz de onların yanına gideceğiz, bir gün tekrar kavuşacağız.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  52. başınız sağolsun mehtap hncım

    YanıtlaSil
  53. Merhaba Mehtap Hanım, sizi merak ettim, kendinizi biraz daha iyi hissediyor musunuz? Lütfen kendinize iyi davranın, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  54. mehtabım ne yazacağımı bilmiyorum çok üzüldüm .özlemin bloğunda gördüm oda teyzesini kaybetmiş.her ikinizinde yakınına dua edip yolladım.sanırım elimden gelebilen tek şey bu.ama ne olur kendini bırakma.ateş düştüğü yeri yakıyor biliyorum ama ,hepimiz bir gün gideceğiz.önemli olan sanırım nasıl göğüsleyebildiğimiz sanırım.sana sabır diliyorum canım.başın sağ olsun.lütfen kendine iyi bak Allaha emanet ol.sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  55. Çok CiCi bayıldım doğrusu.. Eline sağlık Mehtapçım.. (^_^)

    YanıtlaSil
  56. Başın saolsun ablacım, Allah sabır versin.

    YanıtlaSil
  57. Sevgili arkadaşlar ,böyle bir zamanda beni yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ,ayrı teşekkür ederim.Biraz daha iyiyim özlem ve acı hiç dinmiyor ama hayata devam edebilmek için gayret ediyorum.Hepinizi çok özledim umarım en kısa sürede aranızda olurum.
    Hepinizi çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
  58. Başın sağ olsun Mehtap ablacığım. Allahtan sabır diliyorum, kayıplar çok zor... Kapı önü gazetelik çok güzel, sanırım bu dönemde böyle işler biraz kafanı dağıtmana yardımcı olur. Umarım en kısa zamanda kendini daha iyi hisseder ve aramızda olursun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  59. Çok teşekkür ederim Esracığım,daha iyiyim en kısa zamanda aranızda olmak istiyorum hepinizi çok özledim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  60. Mehtap çok cici bu:) Bayıldım, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Emel'ciğim beğenmene sevindim.Sevgilerimle..

      Sil
  61. blogumla sorun yasarken simdi okudum mehtapcim
    canim benim...hayatin kendi bu iste
    kendini bir an once toparlamak icin elinden ne gelirse yaptigina eminim
    sevenlerini de dusunurekten aramiza katilmalisin..
    seni cok seviyorum...allaha emanet ol
    butun gidenlerimizin ustune nurlar yagsin...dualar yagsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Cihancığım,beni en iyi sen anlarsın.Evet hayat bu,bugünlerde çok iyiyim çünkü oğlum geldi onunla özlem gideriyorum.Bende sizleri çok seviyorum ve çok özledim en kısa sürede aranızda olacağım.
      Sevgilerimle çok öpüyorum...

      Sil
  62. Sevgili Mehtapcığımm merhaba nasıl oldun seni merak ettim geldin mi diye baktım,yoksun.Umarım her şey yolundadır özlemle bekliyoruz gelmeni canımmm sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Macideciğim daha iyiyim,yurt dışında olan oğlum geldi bana büyük moral oldu onunla vakit geçiriyorum.Bende sizleri çok özledim en kısa sürede aranızda olacağım.
      Sevgilerimle çok öpüyorum..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...