3 Nisan 2014 Perşembe

Kumaş Evler

Merhaba
Bu sefer sizlere İstanbul'dan merhaba diyorum.Oy kullanmak için geçtiğimiz cumartesi geldim ve kısmet olursa yarın dönüyorum.Bir kez daha büyük şehrin insanı ne kadar yorduğuna şahit olarak geri dönüyorum.Evim Bağdat Caddesine yürüme mesafesinde on beş,yirmi dakikada  yürüyerek gidebiliyorum.Doktor işlerim vardı ve caddeye araba ile gitmek gafletinde bulunduk,yaklaşık kırk beş dakika park yeri aradık ve yarım saatlik yürüme mesafesinde bir otoparkta yer bulabildik.Yüreyerek on beş dakikalık bir yolda bir buçuk saat vakit kaybedince bir kez daha gitmekle doğru bir karar aldığımıza inandım.
Neyse çok vaktinizi almayım bu gün paylaştığım kumaş evleri iki yıl önce ilk ve son kez katıldığım bir kermes için hazırlamıştım.Bu tarz iki ,üç çalışmam daha olmuştu paylaşmadığımı fark ettim en kısa zamanda öbürlerinide paylaşacağım.Umarım beğenirsiniz..







Sevgilerimle..

82 yorum:

  1. çok şekerler gerçekten ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Sevda.
      sevgilerimle..

      Sil
  2. Çok güzel olmuş bu komşu evler, o kadar güzel el emekleriniz var ki .
    Elinize sağlık , sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili KYBELE'NİN GÜNCESİ çok zarifsiniz.Bu arada blogunuzda yorumumu paylaşamıyorum benmi yapamadım anlamadım yoksa yorumlara kapalımı merak ettim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  3. ne mutlu size, sıkıldığınızda gidecek bir yeriniz ve zamanınız var. kermes için ilk ve son demeniz dikkatimi çekti. rengiyle, işçiliği ile modeli ile muhteşem. ellerinize sağlık . ayrıca geçmiş olsun. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kermes her kesin bildiği tanınmış bir kulubün kermesiydi ama gelen insanlar satın almadıkları gibi bir kez bakıp ne güzel elinize sağlık bile demediler bu yüzden bir daha böyle bir işe kalkışmama kararı almıştım.
      Emekliliğin tadını çıkarmaya başladık inşallah sizlerede kısmet olur.
      Evleri beğenmenize sevindim,teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  4. Merhaba sevgii Mehtap;bu kadar güzel kumaşları nereden buldun bilmiyorum ama doğruyu söylemek gerekirse çok sevimli ve insanın içini ısıtan kapı süsleri çalışmışsın.Bir önceki paylaşmış olduğun kabak süslerinde çok güzel olmuş.Seni bütün bu güzel emeklerin için kutluyorum.Bu yaz buluşup tanışabileceğimizi umut ediyorum.Çünkü birbirimize oldukça yakın sayılırız.Selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hacer'ciğim,kumaşları Kadıköy'de cuma günleri kurulan meşhur bir kumaş pazarı var,oradan almıştım.Kumaş tek bir kumaş ben üzerinden istediğim renkleri ve desenleri keserek çıkardım çokta uygun bir fiata almıştım.Çalışmalarımı beğenmene sevindim teşekkür ederim.
      Evet bir birimize çok yakınız çarşamba günleri bazen pazara geliyorum.Tanışmayı bende çok isterim ne zaman istersen beklerim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  5. Çok neşeli bu evler, içlerinde oturanlar da çok neşeli eminim :) Kedili, köpekli (elbette öyledir di mi Mehtap Abla, çünkü bunlar müstakil evler) en az iki çocuklu (üç yazmıştım ama derhal sildim ;)
    Çook neşeli, cıvıl cıvıl, hayat fışkıran evler bunlar :) Dilerim bize de nasip olsunlar :) Biz de kaçıp gidelim bu şehir irisi memleketten, ferah ferah, huzur dolu, sakin küçük kasabalara varalım...
    Ellerine sağlık Mehtap Abla, yine çok özel işler bunlar da, yine çok ilham alınası :)
    Git elbette ama arayı çok açmadan ara ara gel olur mu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olduğunu umuyorum Esen'ciğim,en azından ben bunları yaparken keyifli vakit geçiriyorum.İnşallah hayal ettiğin her şey gerçekleşir biraz ben sana gelirim biraz sen bana gelirsin keyifle el işlerimizi yaparız(hayal bu ya)
      Artık sizi bekliyorum:))
      Öperim çok...

      Sil
  6. Çok şirin olmuşlar Mehtap abla bayıldım,ellerine sağlık:) Evet büyük şehir yoruyor insanı,hele İstanbul dahada yoruyor..İzmit'te İstanbul olma yolunda hızla ilerliyor ve İzmit'in yerlesi olarak,İzmit'in eski halini çok çok iyi bilen eşim bu durumdan aşırı rahatsız ve üzgün..İlerde kıyı kasabalarına yerleşmeyi bile düşünüyor bu yüzden..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah düşüncelerinizi gerçekleştirirsiniz Bağnu'cuğum.İstanbul'da trafik insanı delirtecek boyutlara vardı Allah çalışanların yardımcısı olsun..Evleri beğenmene sevindim çok teşekkür ederim.Sevgilerimle..

      Sil
  7. mehtapcığım.....ellerine sağlık inan işlerine bayılıyorum. herhalde elimden gelmediği için. kumaş kombini ne kadar güzel ayarlamışın şipşirin olmuşlar .mehtapcığım... büyük şehirler her şeyi yutuyor.zamanımızı,insan ilişkilerimizi,yaşama sevincimizi...ama direniyoruz. elden bırakmıyoruz.küçük kasabalar müstakil evler de yaşamak tabii ki çok güzel çocukluğum gibi ama her şey değişiyor. allah sonumuzu hayır etsin.sevgilerimle emel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın Emel'ciğim,küçük yerlerde yaşamanında bazı zorlukları var özellikle bizim yaşlarımızda sağlık kuruluşları çok önemli o sorun olabiliyor.Allah isteyen herkese kısmet eder inşallah.Yaptıklarım için yazdıkların beni çok mutlu ediyor teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  8. SEU PROJETO FICAR MUITO CUTE,PARABÉNS.VALÉRIA.(BRASIL).

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuşlar Mahtap Abla, ellerine sağlık:) Büyükşehir cidden yorucu, sağlam bir sinir bile fayda etmiyor bazen. Biz bile ara sıra kaçıp gitsek, bi su kıyısında yaşasak diyoruz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Bahar'cığım sizler daha çok gençsiniz o günler sizede kısmet olur inşallah.
      Evleri beğenmene sevindim çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  10. Ellerine sağlık ablacımmm muhteşem güzellikte olmuşlar ...Çok beğendim ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Çiğdemim.
      Çok öperim..

      Sil
  11. ayyy,çok şirin şeyler bunlar,bi emekli olayım böyle şeylerle uğraşıcam hep
    zaten gördükçe iştahım kabarıyor :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz minik mini,çok teşekkür ederim.İnşallah Allah gönlünüze göre versin.
      Sevgilerimle..

      Sil
  12. ne güzel bir karar aldığınızı maalesef bir kez daha onaylatmış büyükşehir size.
    ben bu evleri çok beğendim mehtap'çım birine yerleşmeye karar verdim, izin var mı?? :))
    eline, emeğine sağlık.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi senin olsun arkadaşım lafımı olur:))
      Gerçekten yorulmuşuz bunu bir kez daha anladık,gerçi küçük yerleşim yerlerindede bazı sıkıntılar oluyor ama en azından ruh sağlığımızı etkilemiyor.
      Öperim çok..

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Saadet hanımcığım.
      Sevgilerimle..

      Sil
  14. Mehtap senin bu rengarenk pofuduk evlerine hayranım valla bayılıyorum, eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk paylaşımımda bu tarz bir evdi ve sizinle o zaman tanışmıştık,ne güzel bu günlere geldik.
      Sevgilerimle..

      Sil
  15. Sizin yaptığınız evlerin ayrı bir havası var, bir tarzınız var.. Elinize sağlık, çok sempatik ve cıvıl cıvıl olmuş bunlar da...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Ehil Keyif,ev figürleri çalışmayı seviyorum ve bunu sizlere yansıtabiliyorsam ne mutlu bana.
      Sevgilerimle..

      Sil
  16. Allahım bu ne güzellik böyle çok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Tuğba hanım.Sevgilerimle..

      Sil
  17. Çok tatlılar, elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  18. AMAN YARABBİM:)ELLERİNİZE SAĞLIK...BÜYÜK ŞEHİRLER ÖYLE CEKİLESİ DEĞİL AMA NE YAPARSIN ...HİÇ GİTMESEKTE EVLATLAR İÇİN MECBUR...AMA SİZ SAKİN YUVANIZA VE BİZLERE BÖYLE NEŞELİ HOBİLERİNİZLE MERHABANIZI VERİN LÜTFEN SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim arkadaşımzaman,zaman uzun aralar veriyorum ama inanın aklım hep burada inşallah güzel paylaşımlarla hep birlikte oluruz..
      Sevgilerimle..

      Sil
  19. Çok tatlı, çok güzel, çok sevimli olmuşlar... Özellikle mavi olanına bayıldım... Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni gördüğüme sevindim Nilüfer'ciğim,seni ihmal ettiğimin farkındayım hemen ziyaretine geleceğim.Mavi olanlar benimde favorim beğenmene sevindim teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  20. bunlar ne güzel ne keyifli ve zevli şeyler böyle bayıldım :))) ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  21. Mehtap ablacığım çok sevimliler, mavilileri de turunculu pembelileri de çok sevdim ben. Ellerine sağlık. İstanbul gerçekten hem çok güzel hem de yorucu bir şehir. İstanbul' da gezmeyi ve alışverişi seviyorum ama bir kaç gün bana yetiyor, eve gelince iyi ki İstanbulda yaşamıyorum diyorum. :))

    YanıtlaSil
  22. Çocukken evimiz İstanbul'un en işlek caddelerinden biri üzerindeydi çocukluk bu ya arabaları sayardık yarım saatte bir araba geçerse sevinirdik ne günlere geldik.(( İstanbul her şeye rağmen hala çok güzel inşallah bundan sonra çözümler üretebilirler.
    Evleri beğenmene sevindim Esracığım çok teşekkür ederim.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  23. ah ne güzel anlatmışsınız buraları. ben hep, yaşamıyoruz savaşıyoruz bu şehirde diyorum:)) evler bir içim su olmuş. kumaşlar inanılmaz güzel. nasıl da bütünlemiş, hareketlendirmiş kapı numaraları ve welcome yazısı. elinize sağlık, her zamanki gibi zevkli bir iş çıkmış ortaya....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız sevgili cafe mola,her şeyi o kadar hızlı ve kötü bir şekilde tüketiyoruzki ,İstanbul'da çok yorulmuştur her halde.
      Kumaş tek parça bir kumaştı ben üzerine kalıpları koyarak kullanmak istediğim desenleri seçtim.Vaktiniz olursa Kadıköy'deki kumaş pazarına gitmenizi öneririm.İnanılmaz ucuz ve güzel kumaşlar bulabilirsiniz.Güzel övgüleriniz için çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  24. cok ama cok neseli olmuslar bunlar mehtapcim..
    bayildim komsu evleri gibi:)))))))
    istanbula sadece gelip...gezip kacmak istiyorum..
    cocuklar okurken 10 senemi gecirdigim sehir degil gibi
    beni korkutuyor artik...torunumu sevmeye giderken gozume daha guzel gozukuyor sanki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Cihan'cığım keşke komşu olabilsek çayımızı,kahvevimi içip sohbet ederken el işlerimizi yapsak hayali bile güzel.
      Sana katılmamak elde değil,trafik sorunu tamam ama bir yere gittiğinde insan kalabalığıda beni çok yormaya başladı ve mutlu insan yüzü görmeye hasret kaldık.
      Buna rağmen İstanbul'un güzelliği ayrı bir konu:))
      Öperim çok...

      Sil
  25. Mehtapcığım bu evler çiçek bahçesi gibi:)) Ruhunu yansıttığını düşünüyorum yaptığın işlere. Özellikle üzerlerine işlediğin "Hoş geldiniz":)) İşte sen diyorum. Sıcacık,dost canlısı, renkli, huzur dolu bir hanım:)) Ellerine sağlık tatlı arkadaşım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için yazdıkların karşısında ne yazacağımı bilemedim arkadaşım bu seninde gönlünün ne kadar zengin olduğunu gösteriyor,çok teşekkür ederim.Sadeliği çok sevdiğim gibi renkleri ve onlarla oynamayıda seviyorum,bunları size aksettirebiliyorsam ne mutlu bana.
      En içten sevgilerimle..

      Sil
  26. Of of bağdat caddesi ve araba😁kabus!
    Mehtapcım evlere bayıldım🙋😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma Emel'ciğim,birde binaları yeniliyorlar her yer inşaat,kamyonlar kabus gibiydi:))
      Evleri beğenmene sevindim teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  27. Kumaş seciminde muhteşem😍😘🙆💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumaşı Kadıköy'de cuma günleri kurulan kumaş pazarından almıştım.Vaktin olursa gitmeni tavsiye ederim çok uygun fiatlarda muhteşem kumaşlar bulabilirsin.

      Sil
  28. Mehtap İstanbula tatil için gitmiştik ve kalabalık bir şehir olduğunu bildiğim halde gördüğüm trafik ve insan yoğunluğu beni çok şaşırtmıştı ,bu arada evler çok şeker görünüyor ellerine sağlık sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meltem'ciğim İstanbul'da her kesin acelesi vardır dikkat ettinmi bilmiyorum hep bir koşuşturma vardır bu bile insanı yormaya yetiyor..
      Evleri beğenmene sevindim teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  29. Beğenilmez mi hiç? Bayıldım bu evlere, hepsi ayrı güzel, hepsi ayrı şirin :) Ellerine sağlık. Uzun aradan sonra bu neşeli evleri görmek içimi açtı doğrusu :) Merak etmişsin beni çok teşekkür ederim, öyle duygulandım ki anlatamam. Çok teşekkür ederim, mesajını aldım daha iyi oldum:) Kocaman sevgilerimi gönderiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülya'cığım seni gördüğüme ve iyi olmana sevindim,sana neşe verebildiysem ne mutlu bana.
      Hep iyi olun,hep birlikte güzel paylaşımlarda bulunalım her biriniz benim için çok değerlisiniz.
      Kucak dolusu sevgilerimle..

      Sil
  30. Mehtap hanım ben de o kadar küçük ve sakin bi yerde yaşıyorum ki anlatamam birkaç marketten ibaret çarşısı,bir aile hekimliği var ama gençlik mi desem enerjiyi atamamak mı hasretim büyük şehirlere...ne garip.öyle de böyle de olmuyo demek ki.evlere bayıldım çok çok şekerler.ne kadar marifetlisiniz maaşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizde haklısınız,bende burada bazı şeylerin sıkıntısını yaşıyorum.Buraya gelirken arabanın halini görseydiniz inanamazdınız.Benim gibi hobi konusunda çok çeşitli malzeme kullanan birinin en basit malzemeyi bile bulamadığı bir yerde bulunuyorum.En önemliside sağlık konusunda sıkıntılarımız oluyor.Ortası yok galiba:))
      Evleri beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  31. Mehtap hanım,bu yorum değil. Sizin yorumunuzu geç yayınlayıp, cevap yazabildim, migrenim üç gündür fena yatırdı beni, lütfen kusura bakmayın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülay hanımcığım kusur olurmu hiç,bende hemen cevaplayamadım.Dün yoldaydım,bu gün ancak fırsat bulabildim.Siz iyi olun önemli olan o.
      Sevgilerimle..,

      Sil
  32. Ne güzel, şirin evler sokağı olmuş adeta. Üstelik evlerin çatı kısmında perspektif etki var üç boyutlu görünüyorlar. Kumaşların desenleri ve seçtiğiniz bölümleri ne güzel birbirini tamamlamış ( aynı kumaşın bölümleri olması avantaj) Bayıldım, ellerinize sağlık.
    Diğer taraftan İstanbul'da ulaşım, otopark gerçekten felaket durumda. İyi ki farklı seçeneğiniz var. Biz de benzer nedenlerden emeklilik sonrası Eskişehir'e dönmeyi tercih etmiştik.
    Şifalar dilerim, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaş aldıkça tahammülde azalıyor galiba,eskiden bu kadar etkilenmezdik.Aslında buradada bazı sıkıntılarımız oluyor yaşadığımız yer çok küçük bir yer ama katlanılamayacak şeyler değil.
      Kumaş çok güzel bir kumaştı ipek tayfa gibi bir şey.Uzun zaman kullanmaya kıyamadım:))
      bu evlere kısmet oldu.Beğenmenize sevindim teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  33. harika bunlar bayıldım ne kadar zevkli kumaşlar işlemeler çok güzel ellerinize sağlık selamlar...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili ahşap zamanı beğenmenize sevindim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  34. İstanbul da yaşamak çok zor Mehtabım ama sevince insan katlanıyor sanırım. Dün karşıya gidip gelmemiz 4 saatimizi aldı :)
    Hep söylerim Ev figürlü her şeyi çok beğeniyorum. Yaptığın Ev ve altındaki kalplere bayıldım inan. Öyle güzeller ki ellerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Aslı'cığım seni gördüğüme sevindim umarım işleriniz bitmiştir.Şimdi ben boya ,badana işine başladım o yüzden yorumuna geç cevap verebildim kusura bakma.
      İstanbul'dan asla vazgeçmem bende çok seviyorum ama biraz dinlenmeye ihtiyacım var şimdilik burası iyi geliyor.
      Evleri beğenmene sevindim teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  35. çok beğendim eline sağlık....Bence de sessiz ve sakin bir yerlerde yaşamak engüzeli umarım bir gün babada kısmet olur:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin hayal ettiğiniz her şeyin gerçekleşmesini dilerim.
      Evleri beğenmenize sevindim teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  36. Ne kadar hos evler bunlar boyle..emeklerinize saglik:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Emel hanımcığım beğenmenize sevindim.Sevgilerimle..

      Sil
  37. Mehtap hn,

    Ellerinize sağlık çoook tatlı olmuşlar :)
    İstanbul ve trafik ayrılmaz ikili :)


    www.chido-s.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Chido's.Beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  38. Mehtap hanım yine harikalar yaratmışsınız ellerinize sağlık
    ama bu seferkiler biraz zor geldi bana o çimenleri yapmak özellikle :)
    bu güzelliklere sahip olmak için sabır lazım değilmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Tülay'cığım,işin en kolay kısmı işlemeleri oldu dikme kısmı daha uğraştırmıştı.Her işte olduğu gibi evet sabır gerekiyor:))
      Sevgilerimle..

      Sil
  39. mehtapcim,,tekrar geldim:)))))))))
    iyisindir umarim,,yorgun savasci gibi hissediyorum kendimi..ama her zaman degil tabi
    simdi komsu evlerimize bir daha baktim..
    ayni dedigin gibi,,,yan yana bu islere gonul verenler bir arada olsak ne yapariz diye dusundum
    ne guzel bir yasam olurdu....
    olsun ama boylede guzel
    sizleri tanidigima cok seviniyorum ..biliyomusun kendimi yalniz hissetmiyorum sayenizde
    cunki cok kalabalik bir ailem varken birbir herkez yuvadan uctu
    enson bes senemide annemle gecirdim,,oda gitti..
    boyle dedigime bakma mehtapcim,,yazlikta buyuk oglusum var,,evlerimiz yakin,,hani damlanin babasi..
    damlacik baska bir icimin acisi,,,,,15 gunde bir saatle goruyoruz:(
    kizimi biliyosun 14 senedir amerikada..
    diger oglusum ..istanbulda,,mertin babasi
    iste hayatimin kisaca analizi.......
    bes sene doluyor esimi kaybedeli
    niyemi bunlari anlattim.bazen icimden geliyor
    belki mevsim degisikligi
    olsun bu senede baharlar acti,cicekler guzellesti..agaclar tomurcuklarini verdi,,hizla hersey bahara merhaba diyor
    seni opuyorum,,,basini agritmamisimdir insallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne iyi ettinde geldin Cihan'cığım.Dertleşmek paylaşmak için buradayız, biz kalabalık bir aile olduk,bende seni tanıdığım için çok mutluyum.Bizimde son yıllarda çok kayıplarımız oldu o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama çocuklarımız için ayakta olmak güçlü durmak zorundayız.Dönem,dönem bende çok kötü günler geçiriyorum aşmak için hobilerime sığınıyorum.Şimdi yazlık evle uğraşıyorum çok yoruluyorum ama düşünmekten kurtuluyorum.Acılarımız belki hafifleyecek ama özlemleri hiç bitmeyecek:((
      Bende senin başını ağrıttım bak:))
      Sevgilerimle çok öpüyorum..

      Sil
  40. Bu güzellikleri görmemişim yoktum ondan yoksa asla kaçırmazdım Mehtapcığım ne güzeller ruhuma çok iyi geliyor el işlerin emeklerin bir de ahhh keşke benim de elimden gelse yapsam diye iç geçiriyorum ve elinden söküğünü bile dikmekten aciz biri için ooooo vişnap fazla hayal kurma diyor ve hemen vazgeçiyorum canım ben de bu eksiğimi senin harika bloğunu ziyaret ederek gideriyorum.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yokluğunu hissediyorum Macideciğim,ama zaman,zaman işlerin yoğunluğundan hepimiz ara verebiliyoruz.O kadar güzel yemekler yapan birinin bu işleri yapmasada olacağına inanıyorum,bende mutfakta çok yeteneksizim ve yaptığın yemeklerden gözümü alamıyorum.
      Sevgilerimle..

      Sil
  41. Şahane olmuş bunlar bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Songül hanım beğenmenize sevindim.
      Sevgilerimle..

      Sil
  42. evlere aşık oldum.içinde oturulası hiç çıkılmayası olmuşlar.(türkçeyide katletmiş oldum:) çok beğendim mehtapcığım.her zamanki gibi ellerinin dokunduğu her şeyi güzelleştirmiş kumaşları bambaşka hale getirmişsin.bravo!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha güzel anlatılmazdı Dolunaycığım bu yorumunu çok sevdim,hayat hep gül bahçesi olsa hastalıklar,ölümler,yoksulluklar olmasa ne güzel olurdu değilmi ama yüce rabbim bazı şeyleri yaşatıyorsa vardır bir hikmeti.Çok,çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...