4 Haziran 2013 Salı

Bu Blogda Direniş Var !!!!


13 yorum:

  1. İşte budur,arkadaş dediğimiz dostumuz olmalı!Kutluyorum.

    YanıtlaSil
  2. Tam gaz tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çapulcu tayfasına hoşgeldiniz. :)) sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Evlatlarımızı yalnız bırakmak olmaz,keşke yanlarında olabilseydim..

    YanıtlaSil
  5. Mehtap Hanım, bende sizin gibi bütün dayatmalara ve demokratik olmayan bu tutuma karşı tepkili olduğumu dile getirmek istiyorum.. Gerçi bazı hareketler amacını aştı (yakıp, yıkmalar vb) gibi. Ancak ben bunları yapanlar ile bir ağaçın sökülmemesi için dövülmeyi göze olan kişilerin aynı olduğuna kesinlikle inanmıyorum..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Gülşen ben çocuklarımın huzurla yaşayacakları,özgür olacakları,laik bir ülke istiyorum tepkimide bu şekilde dile getirmek istedim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  7. Gece uykularımız ızdırapsa,rahat uyuyamıyorsak evlerimizde, daha kötüsü oldu mu diye sabahın 4 'ünde kendiliğimizden uyanıp haberlere bakıyorsak,içimizden hiçbirşey yapmak gelmiyorsa,hayat enerjimiz bitmiş,çaresizliğimiz artmışsa ;hiçbirşey benim güzel ülkemde yolunda gitmiyor demektir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elmas'cığım içimden geçenleri çok güzel anlatmışsın,inşallah güzel günler yakındır.Sevgilerimle..

      Sil
  8. neye direndiğinizi anlamamakla birlikte kolaylıklar diliyorum ama el emeklerinizi çok beğenmeme rağmen takip etmeyeceğim artık sizi..devletin malını yakıp yıkanlarla,karşısındakine görüntüsünden ve başörtüsünden dolayı hakaret edenlerle,hatta utanmayıp darp edenlerle,hala laikliği din düşmanlığı sayanlarla işim olmaz...size kolay gelsin....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin inancı ve yorumu kendine. Elbette fikirlerinizi değiştirmeye çalışmayacağım. Siyasi ya da dini görüşlerimiz yüzünden birbirimizi sevip saymayacaksak zaten ben de burada olmanızı istemem. Hoşçakalın.

      Sil
  9. el işlerinize hayran kalmıştım! şimdi direnişinize de hayran kaldım!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...