11 Ekim 2012 Perşembe

Ahşap Boyama Ayna

Merhaba
Daha öncede paylaşmıştım geçen sezon Sherry Wood Art atölyesine
ahşap boyama kursuna katılmıştım. Çok keyifli,çok verimli bir dönem 
geçirmiştim. Mükemmel bir hocam,muhteşem arkadaşlarım oldu. 
Atölye evim gibi gitmediğim günlerde hocamı ve arkadaşlarımı çok 
özledim. Bu özlem bu gün bitti kursun yeni dönemine bu gün başladım, 
çok güzel  projelerimiz var yaptıkça sizlerle paylaşacağım. 
Bugün çalıştığım ayna tam bitmedi ama ben dayanamadım hemen 
paylaşmak istedim, üzerinde biraz
hamur kabartma çalışacağım 
tam bittiğinde tekrar paylaşırım.
Bu aynadan  Şermin hocam  kendisine yapmış gördüğümde
çok beğendim ben de çalışmak istedim. Daha önce burada  
çalıştığım takı kutuları ile çok uyumlu oldu. 
Ben çok beğendim umarım sizlerde beğenirsiniz.









Sevgilerimle..

54 yorum:

  1. Yeni kurs doneminiz hayirli olsun,ayna da harika cok romantik ve nostaljik gorundu bana.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Çilekli Mektubum.Sevgilerimle..

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ÖRGÜÇANTAM.Sevgilerimle..

      Sil
  3. merhaba, mehtap hanım çok güzel elinize saglık sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim fadinin sanati.Sevgilerimle..

      Sil
  4. Çok orijinal ve şık olmuş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim NOWACRAFT.Sevgilerimle..

      Sil
  5. Hızına yetişemiyorum canım, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar'cığım çocuklar büyüyüp evden ayrılınca bir sürü şeyden emekli oluyorsun,üstelik çok sıcak bir yaz geçirdik evden çıkamayınca fazla bol vaktim oldu bu şekilde değerlendiriyorum.Aynayı beğenmene sevindim teşekkür ederim.Sevgilerimle..

      Sil
  6. Ben de çok beğendim,diğer yaptığınız harika çalışmalar gibi bu ayna ve çekmeceli kutu çok güzel olmuş.Kabartmaları bitince de görmek isterim.Ellerinize sağlık Mehtap hanım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülden hanım,kabartmalarını yapınca tekrar paylaşacağım.Sevgilerimle..

      Sil
  7. blogumda ödülünüz bekliyor :)
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili Tülay hemen bakıyorum..

      Sil
  8. Merhabalar mehtap hanım.
    Face sayfanızda profilinize bakınca size Mehtap diyerek kabalık yaptığımı anladım ,eğer kabul ederseniz ,sizin bir kardeşiniz olarak sizden özür dilerim.

    Çalışmalarınız yine harika görünüyor ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Meral bana içinizden nasıl geliyorsa öyle hitap edebilirsiniz,kabalık ne demek böyle düşünürseniz çok üzülürüm.En iyisi siz yine bana Mehtap deyin daha sıcak geliyor.Çalışmamı beğenmenize sevindim teşekkür ederim.Sevgilerimle..

      Sil
  9. Mehtap hanım, ellerinize sağlık ne kadar güzel olmuş. Bizi bırakıp gitmediğinize ben de çok sevindim bu arada:) Ben de geçen hafta Ayşın hanım'ın (Ladycraft) atölyesine başladım. Çok mutluyum o yüzden duygularınızı o kadar iyi anlıyorum ki, gerçi ben sadece cumartesi gidebiliyorum ama olsun:) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Antep Gelini.Bende burada olduğum için çok mutluyum.Ayşin hanıma kursa başladığınıza çok sevindim hayırlı olsun.Çok güzel şeyler yapacağınızdan eminim keyifle takip edeceğim.Sevgilerimle..

      Sil
  10. Ellerine sağlık Mehtapcığım, renk uyumu, desenler, eskitmeler bir harika!
    Keşke fırsatım olsa da ben de böyle güzel kurslara gidebilsem, çok imreniyorum sizlere çoook:))
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Füsun çok teşekkür ederim.Biraz önce Bahar'cığımada yazdım çocuklar büyüyünce bir sürü şeyden emekli oluyorsun.Onları büyütürken bende kurslara katılamadım inşallah benim gibi sende bu günleri görürsün.Ayrıca bana göre sen öğrenci değil öğretmen olmalısın muhteşem işler yapıyorsun.Sevgilerimle..

      Sil
  11. Merhaba Mehtap ablacım yine çok hoş bir çalışmanla bizlere çok güzel fikirler veriyorsun senin paylaşımlarına her zamanki gibi bayılıyorum bu sene ilk defa geçen hafta ben de ahşap boyama kursuna başladım daha farklı teknikler öğrenebilmek için. ortam gerçekten çok keyifli her gün orada olmak istiyorum ;) ne yazık ki haftada 1 gün ,bu hafta pazartesi inşallah yaptığım objeleri paylaşacağım ben de kocaman bir ayna yapıyorum inşallah en azından senin ki kadar güzel olur sevgilerimle öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Elmas'cığım fikir verebiliyorsam ne mutlu bana.Kursa gitmene sevindim hayırlı olsun.Aynayı merak ettim ama eminim çok güzel olmuştur.Sevgilerimle..

      Sil
  12. Mehtapcığım, merhaba.Ayna çok güzel,porselen yahut seramik gibi bir etki uyandırdı bende.Cidden takı kutusuna da kombin olmuş.Fakat, altlarına serdiğin örtüye ne demeli? Hepsini çok beğendim.Ellerine sağlık.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili ahestebeste seni gördüğüme çok sevindim artık hep bizimle kal.Aynayı beğenmene sevindim .Örtü benim Türk işi nakışını öğrendiğim teknikleri çalıştığım, örnek bezi dediğimiz bir çalışma benim için çok değerli onu farketmenede sevindim.Sevgilerimle..

      Sil
    2. Canım, bana bıraktığın yorumda bahsetmişsin, sen de yazın hastalıkla uğraşmışsın.Geçmiş olsun,Allah tekrarından korusun.
      Mehtapcığım,örtün gerçekten güzel fark edilmeyecek gibi değil ki, hani düğüne gidersin gelin kadar dikkat çeken konuk olur ya bazan, onun gibi vallahi.Deneme nakışın buysa,bravo arkadaşıma.Ellerin dert görmesin.

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim sevgili ahestebeste.Son zamanlarda ahşapla çok uğraşıyorum ama benim asıl ilgi alanım el nakışı ara ara onlarıda paylaşıyorum.Sevgilerimle..

      Sil
  13. Hayal ediyorum şimdi, seni de bu hayale ortak ediyorum Mehtap Abla, sene 2018 ben emekli olmuşum, "yeter artık bu kadar, üç günlük dünyada çalış çalış ne zamana kadar" deyip, Yalova'ya taşınmışız... Orda Halk Eğitim'in kırk çeşit kursundan gönlüme göre iki üç tanesini seçmiş, kendimi etamine, kumaş boyamaya, kırk yamaya, senin yaptığın gibi ahşap boyamaya vermişim... Yapmışım, dağıtmışım, hediye etmişim, evimi süslemişim :))) Çook mutlu olmuşum... Sözün özü idolümsün yani Mehtap Abla ;)
    Ellerine sağlık, bu da çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esen'ciğim ne güzel bir yorum bu,hayallerine benide ortak etmene sevindim inşallah gerçekleşir.Ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim yıllar önce benim hayallarimde bunlardı çalış,koştur,ikiz bebek büyüt,evin sorumluluğu bunaldığımda senin gibi düşünüyordum.Yıllar geçti çocuklar büyüdü zaman geldi bir sürü şeyden emekli oldum.Bu seferde boşluğa düşüyorsun araya özlemler giriyor bazen keşke hiç büyümeselerdi ben koştursaydım,çalışsaydım dediğim günler oluyor işte o zamanlarda hobilerim imdadıma yetişiyor.Herşey gönlünce olsun.Sevgilerimle..

      Sil
    2. Çok haklısın Mehtap Abla, bir yandan koşa koşa o günlere ulaşayım istiyorum bir yandan da hep tam bu yaşta 41 de sabitleneyim, çocukların bu hallerini doya doya yaşayayım istiyorum, ne desek faydasız, zaman akıyor, bir kez daha tadına varmalı diyeyim ben, sırasıyla yaşamalı en iyisi hayatın bize getirdiklerini ;)
      Sevgiler çok...

      Sil
    3. Esen'ciğim sana çocuklarınla geçireceğin güzel günler diliyorum,evet zaman çok çabuk geçiyor anı yaşamak lazım.Sevgilerimle.

      Sil
  14. çok hoş bir çalışma......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ada ve deniz.Sevgilerimle..

      Sil
  15. Canımsın öpülesi ellerin var , her zaman ki çok güzeller.
    hayırlı cumalar ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim siyahkuğum,aynayı beğenmene sevindim.Hayırlı cumalar iyi hafta sonları.Sevgilerimle..

      Sil
  16. Yine çok güzel olmuş Mehtap hanım. Renkler ve kullandığınız kağıtlar ne kadar da uyumlu seçilmiş. Ben de sizin atölyenin cuma kursiyeri olarak dün başladım gitmeye. Gerçekten Şermin hanım hem çok zevkli hem de çok mütevazi bir insan. Ben de kullandığı tüm teknikleri öğrenmeyi hevesle bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Çağla hanım.Bizim ailemize katılmanıza çok sevindim Şermin hocam çok iyi bir öğretmen,sizinde çok güzel işler çıkaracağınıza inanıyorum.Ben perşembe günleri gidiyorum ama bir gün sizi tanımak için mutlaka uğrayacağım.Sevgilerimle..

      Sil
  17. Mehtap hanımcığım bu güzellik nasıl olmuş da gözümden kaçmış benim?
    Şahane vallahi şahane!
    Görseller grafik 45 galiba. Pek beğeniyorum ben de. Renkleri deseni çok yakışmış,ellerinize sağlık arkadaşım!
    Atölye günleri ben de çok mutlu oluyorum. Tadilat biter bitmez ben de soluğu Atölye'de alacağım.Size keyifli çalışmalar dilerim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. Çok teşekkür ederim Nilgün hanımcığım sizden gelen her yorum beni çok sevindiriyor.Görseller grafik 45.Atölyede olmak çok keyifli,orası ikinci evim gibi oldu.Sizede hayırlı atölye günleri diliyorum.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  19. GENE ÇOK GÜZEL OLMUŞ AMA :) BENİM ANNEMDE SİZİN GİBİ AHŞAP BOYAMA YAPIYOR SEVGİLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Yasemin,eminim annende çok güzel şeyler yapıyordur.Sevgilerimle..

      Sil
  20. Yine çok şık ,yine çok güzel,yine süper.Elinize sağlık,sevgilerimizle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Tümay'cığım.Sevgilerimle..

      Sil
  21. Beğenilmeyecek gibi değil kiii... Yaptığın çalışmaları çok kaliteli ve şık buluyorum ben zaten ve bunu da çoook beğendim. Sana kucak dolusu sevgilerimi, kurs hocana ve arkadaşlarına da selamlarımı gönderiyorum...

    Değerlendiriyorum & Paylaşıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Itır'cığım duygularımız karşılıklı bende senin yaptıklarını çok beğeniyorum.Sevgilerini aldım selamlarınıda ileteceğim.Sevgilerimle..

      Sil
  22. çok şık resimler ve renk seçimlerin müthiş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim GÖNÜL hanım.Sevgilerimle..

      Sil
  23. Offff offff bu ahşaplar boyanmamış sanki yaratıldıklarında öyleymişler gibiler yahu... Sonradan yapılmış birşey bu kadar güzel durur mu ahşap üstünde.. Hakikaten ahşap boyamada zirvedesiniz :) Yine çok güzel seçilmiş farklı desenlerden bahsetmiyorum bile kendimi tekrarlar gibi oluyorum ama hep farklı hep özenli hep güzel ben napayım :) Daha ne cümle bulayım nasıl olacak bu iş :) Bundan sonra yorumlarını başa alıp sırayla aynılarını dönerim napabilirim söylenecekler bitti, bitirdiniz beni Mehtap Hanım :)0

    YanıtlaSil
  24. Sevgili Şenay hanım yorumunuzu okuduğumda çok sevindim ama bu kadar iltifatı hak ediyormuyum bilmiyorum.Ben sadece yaptığım işleri çok severek yapıyorum sizleride çok sevdim belki sevgimi sizlere bu şekilde yansıtıyorum.Bir işe başlarken çok araştırıyorum ahşap kursuna başlamaya karar verdiğimde yaklaşık altı ay inceledim,çok iyi bir hocayla çalışıyorum aynı zamanda Başak burcuyum burcumun özelliklerinide taşıyorum yani yaptığım işlerde biraz titizim . Yorumların her haliyle başımın tacı.
    En içten sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  25. Mehtap Hanımcım birikmiş ödüllerimi verdim bugün ve sizi de ayırmak istemedim nede olsa sıkı takipçimsiniz :) Sadece hediyelerimi kabul ederseniz sevinirim :) Birşey yapmakla uğraşmayın lütfen :)
    http://senayatilgan.blogspot.com/2012/10/odullerrrrrrrrrr-mimlenmelerrrrrrrrr.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Şenay hanım beni çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim ödülümü almaya hemen geliyorum.

      Sil
  26. sevgili mehtap
    once seni blok listeme dahil etmeyi cok isterdim....ama nedense degisklik oldu ve suan mumkun olamiyor
    sonra cozucem insalllah
    sonra:))aynaya yanindaki kutuya bayildim
    buramburam nostalji kokuyor
    seni kocaman opuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Cihan bunun için kendini üzme sakın gönüller bir olsun arkadaşım.Kullandığım resimler çok güzeldi bendede aynı duyguyu uyandırdı, beğenmene çok sevindim.Sevgilerimle..

      Sil
  27. nostaljik ve çok şık bir ayna olmuş. bayıldım desem:)))
    ellerine sağlık mehtap'çım
    öptüm seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nagehan'cığım resimler çok güzel banada eskiyi hatırlatıyor.Bende çok öptüm..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...